WillBrion ArturoDri SheriHack Newcastle United Paita Lyhyet Hihat Michell Loucurqza

WillBrion ArturoDri SheriHack Newcastle United Paita Lyhyet Hihat Michell Loucurqza

26-vuotias on parhaimmillaan kolmas hyökkääjien ‘nokkimisjärjestyksessä’ tällä hetkellä loukkaantuneiden Tammy Abrahamin ja Olivier Giroudin takana. Äskettäisessä 4: 0 voitossa Evertonista johtaja Frank Lampard jopa suosisi 18-vuotiasta Armando Brojaa Uruguay Paita edessään Batshuayi.
Het Laatste Nieuwsin mukaan Chelsea on saattanut Belgian kansainvälisen kilpailun myyntiin päättäessään, että pelaajan on parasta siirtyä eteenpäin. Hän muistutti DAZN: lle: ‘VfB: n kanssa kaikki oli jo selvää, noin kahdeksan miljoonalla eurolla olisit voinut allekirjoittaa hänet.
Pfannenstiel sanoo, että Eintracht Frankfurtin urheilupäällikkö Fredi Bobic, silloinen VfB: n johtaja, oli sopinut pöydästä nuorelle Saulille. . Fortuna Dusseldorfin urheilupäällikkö Lutz Pfannenstiel PSG Paita Omalla Nimellä on paljastanut, kuinka lähellä VfB Stuttgart tuli sopimukseen Saul Niguezin kanssa.
33-vuotias argentiinalainen on vapaa agentti sen jälkeen, kun hänen on annettu tulla sopimukseksi Valenciasta. PSG: n entistä kapteenia Thiago Silvaa pidettiin ennen siirtymistään Chelseaan, kun taas Arsenalin veteraanista David Luizista on myös keskusteltu.
Vaikka he jatkavat keskusteluja Manchester Cityn kanssa Eric Garcian puolesta, Mundo Deportivo sanoo, että Barca etsii myös kokeneempaa vaihtoehtoa. . Mourinho on kertonut ystävilleen, ettei hän voi uskoa, että Spursin kaltaisella suurella klubilla on vain YKSI tunnustettu keskushyökkääjä verrattuna Manchester Cityn kaltaisiin pelaajiin – Sergio Aguero, Gabriel Jesus.
Watkins on Newcastle United Paita Lyhyet Hihat Omalla Nimellä jo tehnyt maalin kahdesti kahdessa EFL Cup -ottelussa Villassa tällä kaudella ja debytoinut Premier League -liiketoiminnassa Sheffield Unitedin 1-0-tappiossa kuusi päivää sitten..

ChandraZq chelsea matchtröja StephanyC

BradyWate billige fotballdrakter LILLoispj

KendallUm billige fotballdrakter LeaHarrim

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

0242 1207 801
DƯỠNG LÃO NHẬT BẢN